Welcome

To My Life, My Soul, My Family, My Memories, My Everything

Aug 22, 2011

22 Ramadhan

kesihatan badan kurang memuaskan... lemah.. loya.. sakit kepala.. semua cukup. malam tadi penat cik abang mengurut satu badan.. rase sakit seluruh badan. sampai tak sedar mengalir air mata ni sebab sakit sangat bercampur ngn kesian kat cik abang penat urut kite... Sorry sayang.. hanya Allah yg akan membalas segala jasamu sayang... abang urut kepala sampai aku terlena... sahur pun xbangun.. sian abang sahur sorang2... haish.. bila la aku boleh posa ni.

harini MC... pening pala bos aku asik mc jek...dalam pukul 3 petang, badan dah segar sikit. tangan terase nak masak nasi ayam madu. tapi cam xbest je nak masak sikit2. so, aku cakap ngan abang nak ajak kawan2 buka same. abang setuju maka bergegas la membeli segala macam barang nak masak. badan seram sejuk, tekak mual2 tapi tetap nak masak gak. dah lame nak buka posa ramai2. Alhamdulillah tepat pukul 6.30 ptg segalanya siap..

Shy, Fir, Fara n Talib datang buka same-same... Kalau boleh nak ajak ramai lagi tapi, badan ni tak terdaya nak masak banyak2 huhu.. maybe next time. best sangat makan ramai2 ni.. rebut2 ayam hahaha korg mmg mcm budak2.. yg paling best licin.. sedap la tu i masak hihi. malang sekali gambo juadah terlupa nk snap... rugi.. rugi...


Aku suke nasi ayam madu,

2 comments:

mELna said...

Rine, teruk ke alahan/morning sickness kali ni? Tak lama lagi ok la tu, kena tunggu dalam 5 bulan camtu kan.

Rajin Rina masak. Mel belum confident nak masak untuk orang lain selain famimy ;)

Anonymous said...

rajin nyer ina... Ina.. nak resipi boleh..?
-Hani-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pelawat Setia


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Template by:

Free Blog Templates