Welcome

To My Life, My Soul, My Family, My Memories, My Everything

Aug 14, 2011

14 Ramadhan

Sedar tak sedar.. harini genap 14 hari umat islam menunaikan ibadah puasa.. Walaupun aku hanya dapat berpuasa beberapa hari jer.. tp aku tetap menikmati bulan yg mulia ini bersama suami tersayang n our little one (",)

Rase rindu sgt pada mak n family. rindu pd kampung halaman yg teramat sangat. Keadaan abang yang bz ngn bisnes kami ni membuatkan terbatas untuk plg ke kampung selalu. aduh..dah lame sangat tak balik kampung aku di Gedangsa. Dah lame sangat tak ziarah pusara kakak.

Ibu rindu kakak..

Hari ahad yang sunyi... abang gi cari barang ngn Fir (bisnes partner). Selalu aku mmg join tp keadaan sekarang abang xizinkan aku join. die suh aku rehat je cm permaisuri kat rumah ni..

Harini jugak baru ade masa nak blogwalking... terjah blog kawan2 di alam maya ni.. semoga mereka semua juga tabah n kuat semangat mcm ibu di sini... (kuat ke ibu ni? hehehe)

2 3 ari lps ibu dapat berita kwn ibu ms sekolah Sambest dulu telah kematian anaknye semasa dalam kandungan. Ibu tak pasti detail.. tp yang pasti anaknya juga telah kembali ke pangkuanNya.. Menitik air mata ibu bila dapat tahu berita ni.. walaupun ibu tak rapat dgn die ms sekolah dulu.. tp kami saling mengenali... sebak sangat. semoga beliau n suaminya tabah dgn ujian Allah di bln posa ini.

Salam Ramadhan,

2 comments:

mELna said...

Innalillahwa innallilahirajiun untuk anak kawan Rina tu. Dugaan kehilangan anak memang besar tanggungannya.

Rinaaaa, seronok nya dah pregnant balik kan? Mesti suami Rina tak bagi buat kerja berat-berat. Mel tak nak berharap sangat la lepas ni, nanti jadi cam bulan ni, emo semacam je lepas period. Hehehe

Syafiqah said...

Congrats iye..Seronoknya dapat preggy lagi yek...Fiqah doakan semoga semuanya dipermudahkan. Doakan Fiqah dan kawan2 yang lain jugak k :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pelawat Setia


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Template by:

Free Blog Templates