Welcome

To My Life, My Soul, My Family, My Memories, My Everything

Jun 17, 2010

RINDU.........

Cerita pasal rindu ni sume org penah rase rindu. rindu pada yang tersayang... 
pada ibubapa pada keluarga, adik beradik, saudara mara, kawan-kawan rapat, 
dan sesiape saja yang kite sayang..bile kite rase rindu sangat pada seseorang tu kita akan rase gembira dan lega sangat bila dapat jumpe. bole peluk cium dia.. borak-borak ngan dia.. terlalu bahagai saat tu.

tapi tika dan saat ini aku terase rindu sangat kat my gurl. my lovely gurl and my really sweet gurl.
ibu rindu kat sayang. walaupun skrg ibu dah recover tapi hati ibu tetap teringat kat sayang setiap detik tak pernah lupa. kat mana lah sayang sekarang ni kan.

sayang jangan risau sebab ibu dah tak selemah dulu. ibu dah kuat sekarang ni. tapi....
hati ibu jadi tersentuh jugak dan terase sangat bila ibu tengok baby2 seusia ngn sayang. bila ibu tengok balik barang2 sayang yang sayang tinggalkan untuk adik2 nanti... hati ibu menangis.. 
ibu tak pasti bila ibu akan berhenti menangis.. 







5 comments:

Niza said...

ina, jgn la cmni...niza pun rasa mcm nak nangis ni...be strong, ok!

dyea irdina said...

ina ..mengingati itu bagus...tp jgn sedey2 tau..tak mauu..nanti ida pun nangis...

Anonymous said...

Ina..kuatkan semangat..Ingat...ada org lain lagi yang lebih susah dari kite...contohnya..palestin... Jgn sedey2 k... :-)

mELna said...

Sebenarnya kan Rina, Mel rasa tak mungkin kita akan berhenti menangis kalau teringatkan baby angel kita.

Anonymous said...

unlock iphone 4
how to unlock iphone 4

Hi, um, I want a YouTube account and my mom is saying "no" because she thinks it has virus's! So before I make one I just want to be safe. Help me! By the way my computer is emachines. Just in case.
unlock iphone 4 unlock iphone 4 unlock iphone 4
I have AVG anti-virus, Spybot and Malware Bytes installed, can Microsoft Essentials replace all these? Does the Essentials program use alot of system resources? unlock iphone 4

how to unlock iphone 4 unlock iphone 4 [url=http://theunlockiphone4.com]how to unlock iphone 4 [/url] unlock iphone 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pelawat Setia


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Template by:

Free Blog Templates