Welcome

To My Life, My Soul, My Family, My Memories, My Everything

Jul 8, 2011

Alhamdulillah....

Jeng... jeng.. jeng...

Patutla badan ni rase penat jek. rase pening-pening lalat, seram-seram sejuk, tekak ni rase xsedap jek mcm nk demam.. rupe-rupenye perut ibu ni dh berisi hehehe..

Dah masuk 6 weeks =) sekarang ni... Insyaallah due awal bln 3 tahun depan /(~_^)\

ibu dah x dibenarkan masuk dapur lagi.. tak dibenarkan buat ape2 dlm rumah ni, even nk jemur baju pun dh xdibenarkan huhuhu.. gemok gedempol la ibu pasni.

Semoga bayi dalam kandungan ibu ni sentiasa dilindungi, dijauhi dari perkara-perkara yang tak baik seperti sebelum2 ni.. Amin

Alhamdulillah... syukur Ya Allah. Aku bersyukur sangat masih diberi peluang untuk mengandung lagi.Engkau Maha Adil... Maha Mengasihani... Maha Mengetahui.Hanya Engkau yang mengetahui ape yang terbaik untuk kami.


kembali tersenyum,

13 comments:

Adlilatun Nur said...

Alhamdulillah...
Tahniah. Patutlah lama menyepi yer...
Jaga diri elok2 tau. Xyah wat kerja apa2.

N i e Z a said...

Alhamdulillah..penantian sudah berakhir...tahniah..take care...

rDnA said...

tahniah..

Arfariena said...

tq semua (",)

mELna said...

Alhamdullilah..

I'm sooo happy for you dear! Harap semuanya selamat dan sihat ye.

Arfariena said...

thanks mel... wish u too =)

Nor Afiza said...

congrate akak...hanya Allah yg tahu rahsia kehidupan..take care!!!

Anonymous said...

Tahniah Ina.. Jaga elok2x... Take care & banyak kan berdoa pada Allah...mohon semuanya selamat... amin...

->Hani

Min @ Mama Dhia Farhah said...

Alhamdulillah..Tahniah...
Semoga kandungan kali ini selamat melahirkan baby yang sihat dan sempurna...

dyea irdina said...

sori na lambat terjah ko tau la kan kenapa..hehhehe tahniah take care..semoga semuanya selamat..amin

juliaakmal said...

tahniah n take care.....

elly said...

tahniah kak...tmpang gembira...smoga dipermudah semuanya..;)

amar, hidayah & adam alfi. said...

tahniahhhhhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pelawat Setia


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Template by:

Free Blog Templates