Welcome

To My Life, My Soul, My Family, My Memories, My Everything

Nov 20, 2011

Trimester ke-3

Alhamdulillah.. setinggi-tinggi kesyukuran ibu panjatkan pd Ilahi.. hanya die yg Maha Berkuasa...

24 weeks already.. 3 months to go.. Ibu dah tak sabar nak melahirkan adik.. tak sabar nak peluk adik erat-erat...

Boleh malam tadi ayah mimpi ibu dah bersalin hehehe.. bersalin kat kedah lak tu huhu. ayah cakap adik comel sangat. anak ibukan, mestila comel.. ibu yang tak sabar ayah yg sampai termimpi-mimpi. ayah pun tak sabar la tu hehe

dah 6 bulan++ sekarang... baru ibu teringat, ibu tak beli ape-ape pun lagi.. mule-mule plan mmg nak tgu pas bersalin je nanti. tapi, terfikir plak mesti kene sediakan keperluan basic jgk mcm pampers, wet tissue, baju sehelai dua, barut, myk angin, kapas, lampin n so on sbb brg2 tu mmg kene ade ms adik lahir nnt. kakak punye kalau ade lg pn kt rumah nenek hehe.. nanti ibu n ayah shopping yek.. sayang anak ibu..

Makin kuat menendang skrg ni.. kadang-kadang sampai ibu tak leh nak tido. telentang salah, mengiring pn salah aduhai anak ku sayang huhu.. sentiase buat ibu tersenyum sorang-sorang..

with Luv

1 comments:

mELna said...

Mel pun tak sabar tunggu baby rina..yeah2. Tak lama lagi tu. Semoga semuanya selamat k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pelawat Setia


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Template by:

Free Blog Templates