Welcome

To My Life, My Soul, My Family, My Memories, My Everything

Feb 15, 2011

Kota Kinabalu - Part 1

Sedar tak sedar dah sampai masa kami nak gi 3rd honeymoon ... hehehe pilihan kami kalini masih lagi dalam negara malaysia - Kota Kinabalu, Sabah, sebab belum puas lagi jelajah malaysia. Banyak lagi tempat2 menarik yg kami belum pergi lagi. Maklumlah berasal dari keluarga biase2 jer.. tak mcm org lain dh merasa jln merata dunia dr dlm perut lg .. ngeee. maka bila dah berduit sendiri ni barulah merasa...

Dah lame aku booking tiket ni. setiap hari aku akan tengok air asia website mengikuti semua promotion2 diorg hehe.. sebab aku takkan bazirkan duit kami semata-mata untuk holiday sebab boleh dapat yang murah. Tiket kalini same je macam gi Langkawi dulu. Aku akan pastikan free seat n pay for tax only. So, total pergi dan balik utk 2 org RM30 only. Thanks and credit for air asia.. aku suke naik air asia (time promotion jek =P) .. Sebab tu jadual kami tuk thn ni dah full hehe.. sekarang tgh planning tuk trip thn depan pulak.



Murah je kan??? Murah giler.Berbaloi-baloi.

Tak banyak persediaan yang aku buat tuk trip kali ni. Keadaan bz yang sgt melampau. Mesti sume tertanye2 entah bz ape la cik arfariena ni kan hehe. Suprise nanti aku citer yek. So, aku hanye sempat booking ticket (of cos la kan) dan booking hotel tuk mlm last jek. Sebab kami lebih suke redah je. Suke adventure hehe. Booking hotel ni pun sbb airasia ade offer. (offer lg). kami balun je la.. stay 1 malam kat Tune Hotel 1Borneo. Sebelah Hypermall Sabah. 

So, lusa 17/2/11 kami akan bertolak. horeyyy nak gi jalan-jalan. Nantikan citer aku Kota Kinabalu - Part2 nanti ye hehehe.


Kaki Jalan,

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pelawat Setia


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Template by:

Free Blog Templates